Zorgzuster Midden-Nederland

José de Weerd

 

Vliegveldweg 196
6199 AD Maastricht-Airport

043 - 711 2100

info@zorgzuster.nl

U als verwijzer moet erop kunnen vertrouwen dat uw patiënt de juiste zorg krijgt, gegeven door ervaren professionals. Het is belangrijk dat uw patiënt die zorg snel krijgt en dat deze zorg past bij de persoonlijke omstandigheden van de patiënt.

Zorgzuster onderscheidt zich door de patiëntgerichte manier van werken waardoor de zorg niet alleen aansluit bij de zorgvraag, maar ook bij de persoonlijke wensen van onze patiënten. Het welzijn van de patiënt staat voorop.

De zorgverlening start bij Zorgzuster met een persoonlijke intake bij de patiënt thuis. Hierdoor kennen wij de specifieke situatie en zetten de best passende zorgverlener in. De zorgverlening wordt altijd uitgevoerd door een professionele, zelfstandige zorgverleners met ruime ervaring in hun vak. De zorgverleners worden middels een strenge procedure geselecteerd.

Contact met u als zorgprofessional vinden wij belangrijk. Dit geldt overigens voor de hele mantel van zorgverleners. Korte communicatielijnen komen de kwaliteit van zorg en het welzijn van de patiënt ten goede.

Mocht u een patiënt hebben die thuiszorg nodig heeft of heeft u andere vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Zorgvrager Nieuws

 • Heeft u een Volledig of Modulair Pakket Thuis?
  Zit u in de Wet Langdurige Zorg? En maakt u gebruik van het VPT of MPT? Dan is Zorgzuster wellicht interessant voor u.
  Lees meer »

ZZP’er Nieuws

 • Zorgzuster lanceert: Zorgvragen!
  Reageer direct op openstaande zorgvragen!
  Lees meer »

 • All Aboard Now!
  Dé game om Zorgzuster te leren kennen! De beste nieuwkomer ontvangt een kleine attentie!
  Lees meer »

 • Download de Zorgzuster APP!

  Lees meer »

Algemeen Nieuws

 • Wkkgz Handreiking voor ZZP'ers
  De Wkkgz Handreiking informeert ZZP'ers in de zorg over de wettelijke verplichtingen die voor hen gelden.
  Lees meer »

 • Regeerakkoord 2017
  In het regeerakkoord 2017 dat 10 oktober is gepubliceerd, wordt de positie van de ZZP'er besproken. De Wet DBA komt te vervallen.
  Lees meer »